Fakta om lufttrycksvibratorerDu är inte ensam


Har du någonsin tänkt att det är dig det är fel på? Här är sexleksaken som kan få dig på andra tankar!


Du har säkert hört det förr – att 1 av 4 kvinnor har svårt att få orgasm. Kanske du är en av dem och vill öka dina chanser till njutning. För alla förtjänar att få njuta, med eller utan partner.

Vårt mål är att 
sänka den siffran rejält genom att erbjuda Sveriges kanske mest exklusiva och populära womanizers till bra pris.


Låt inte orgasmen vara tabubelagd, dela med dig, ge bort en! 


Skapad och formgiven för kvinnor


Dildon var kanske inte din grej? Lufttrycksvibratorn är till för dig och din kropp och inte en avbildning av en man. Den är helt enkelt formgiven för just dig och dina behov.

Det finns en norm som säger att njutning ska komma uppnås genom penetration, vi är här för att göra slut på den myten. Womanizern är till för att garantera en avslappnad och njutbar stund.


Kort historia om den kvinnliga orgasmen

Ny produkt, men inte ett nytt ämne. Den kvinnliga orgasmen har varit en tabu, en het diskussion och ett stort frågetecken. 


På 1800-talet kunde kvinnor som fått diagnosen ”hysteri” gå till läkaren och få den botad genom sexuell stimulans. De trodde alltså att hysterin berodde på sexuell dysfunktion och blev därför ”botad” på olika läkarmottagningar och spaanläggningar med diverse tekniker. Det var allt från manuellt till ångdrivna apparater som då skulle hjälpa kvinnan att få en orgasm. 

När den moderna tiden kom på slutet av 1800-talet, kom också den elektriska vibratorn. Då kunde kvinnan vårda sig själv i hemmet och sparade då också pengar som tidigare hade lagts på spa och läkarbesök. 


Fun fact! I början av 1900-talet var vibratorn bland de första elektriska apparaterna som kunde dyka upp i det amerikanska hemmet...


Sexleksaker är alltså inget nytt, men tekniken och sättet att se på kvinnlig sexualitet har länge stått stilla. Det var inte förens på 80-talet som hysteri plockades bort från läkarböckerna.Lufttrycksvibratorn

Lufttrycksvibratorn är liten och bekväm och lätt att använda. 

Du använder den genom att placera själva silikonhuvudet där det känns bäst för dig så att du kan få maximal njutning. Sen är det bara att sätta på den och låta luftvågstekniken göra sitt.

Hos oss på lufttrycksvibrator hittar du produkter som erbjuder dig flera olika lägen för att ge dig din maximal njutning!

Med den nya tekniken hos våra lufttrycksvibratorer är din orgasm närmare än vad du tror.

 


Womanizer

2013 kom verktyget för en lyckad orgasm ut på marknaden och har sedan dess varit en lyckad träff för många. Fokuset med Womanizern har varit på den bästa stimulansen för kvinnor och inte på myten om att en orgasm ska ske genom penitrering.

Tack vare tystnaden hos vår womanizer slipper bli störd och får njuta ifred.Din tid, din njutning

Hitta din tid att njuta! Ge dig själv det du förtjänar. Inför jul kan stressen ta över helt, hitta en lucka i din kalender för bara dig och din womanizer! 


Ta det lugnt! 

Visst är det härligt när man äntligen får njuta, kanske det till och med blir mer än ofta?

Det som har hänt för många som har använt denna form av produkt är att fröken V kan ha domnat bort eller att det känns obekvämt vid beröring. Detta är inget farligt, men om detta händer bör en paus i användandet var i sin ordning.


Vår affärsidé: 100 procent njutning

Vårt fokus är att erbjuda 100 procent njutning till så många kvinnor som möjligt i Sverige. Så du är varmt välkommen att beställa en av landets mest populära womanizers och lufttryksvibratorer hos oss på lufttrycksvibrator.net!